Korcsmáros Csaba – White Box Hair szalon, DebrecenIdőről időre szeretnénk megosztani történeteket, amik reméljük, hogy nem csak minket inspirálnak. Büszkén osztjuk meg Korcsmáros Csaba írását!

Korcsmáros Csaba vagyok, 21 éves, Debrecenben dolgozom vállalkozóként a White Box Hair szalonban!

Már kiskoromban eldöntöttem, hogy fodrász szeretnék lenni, viszont valamiért sajnos más felé sodort az élet! De 1 éve, végre megtaláltam az én utamat, ezt a csodálatos szakmát, ennél jobb foglalkozást nem tudnék magamnak elképzelni! Szeretek új embereket megismerni, valamint új termékeket kipróbálni/tesztelni!Így voltam a Moroccanoil és a K18 termékekkel is!

Már, amikor az első vendégemen kipróbáltam őket, azt mondtam, ez álom, ez valami hihetetlen csoda, ennél nincs jobb, ezek a termékek megadják a hajnak mindazt, amire szüksége van!A K18 nagyköveteként nagyon fontosnak tartom, a termékek használatát minden egyes vendégemen!

Mindenkinek, még a natúr hajú vendégeimnek is előszeretettel ajánlom, mivel attól, hogy haja még nem volt festve, külső behatások sajnos még érik a hajat… (vasalás/besütés/napozás/felkötés stb.), ezért szerintem bárki nagyon szívesen használhatja ezt a hajban maradó maszkot, amelynek csupán csak 4perc! a hatóideje, sőt meg kiöblítést sem igényel, viszont behatol a hajszálak legmélyére, és ott fejti ki a maximális hatását, ezzel megerősítve az egész hajszálat!

“Egy jó haj a fodrásznál kezdődik, de otthon fejeződik be”

a mindennapi ápolással, természetesen professzionális termékekkel!Nagyon megtisztelő, hogy Debrecenben elsőként nálam érhetőek el a Moroccanoil Hajrituálék / Hajkezelések / Finish termékek! 🤗

Az én hajrituáléim 2 ponton asszociálódik!

A Smooth-ra, azaz simításra (rakoncátlan, nehezen kezelhető, szöszös, hullámos és göndör simítására, puhítására és kezelhetőbbé tételére illetve párataszításra is alkalmas), valamit a Volumen-re, azaz extra dús hatású haj elérésére (extra volumenű hullámok, vastagabbnak tűnő hajszálak).

A Styling termékek pedig magáért beszélnek, lágy, könnyű, nagyon légies hajlakk / textúrázó spray / száraz sampon, valamint a csodálatos Argán olaj Treatment, ami persze egyébként minden egyes termékben megtalálható! Természetesen mint fodrász, az én specialitásaim a Balayage hajfestés / Teljes festések / Hajkezelések / Hosszú hajvágások és persze a hullámosítás / styling! 

Illetve minden termék Vegán, és állatkísérlet mentes! 🌱

Janka Raboczki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj elsőként egyedi promóciós ajánlatainkról, szépségápolási trendekről, hírekről, szakmai programjainkról.