Moroccanoil

A Moroccanoil márka kialakulásának egyedi története van, amely Carmen Tal társalapító egy izraeli üzleti utazása alatt indult. Egy rosszul sikerült hajfestés után életében előszőr megtapasztalta az argánolaj hajterápia jótékony hatásait.  Ez az alapanyag a sérült, töredezett haját símává, ragyogóvá és könnyen fésülhetővé változtatta, így beleszerette a termékbe és elhatározta, hogy piacra dobja az első argánolaj alapú hajápolási terméket. Célja, hogy a világon az összes nőnek legyen lehetősége megtapasztalni az argánolaj-varázst.

ÚTTÖRŐ AZ IPARÁGBAN
Másfél évtizeddel ezelőtt a világon forradalmi győzelemként robbant be a szépségápolási piacra az első argánolaj alapú hajápoló termék. Azóta kifejlődött egy nagy szortimentű, minden minden problémára megoldást nyújtó haj és testápolási kollekció, amelynek az összes terméke tápláló, antioxidánsokban gazdag argánolajjal infuzált. A Moroccanoil egy ikonikus szépségápolási márkává nőtte ki magát, és mélyen elkötelezett az a legmagasabb minőség, valamint az egészséges haj és testápolás iránt.

“Nagy örömünkre szolgál, hogy az olajjal infuzált innováció tíz évét ünnepelhetjük. Célunk ma is változatlan: gyönyörű átalakulások megvalósítása és bizalomra inspiráló termékek létrehozása” – mondja Carmen Tal társalapító.

AZ EREDETI ALAPOZÓ MINDEN HAJTíPUSRA
TíZ ÉVVEL EZELŐTT A MOROCCANOIL LÉTREHOZTA A TÖKÉLETES, MINDEN HAJÁPOLÁS ÉS STYLING ALAPJÁUL SZOLGÁLÓ “VÁSZON” TERMÉKET. A MOROCCANOIL HAJÁPOLÓ VÉDJEGYES TERMÉKÜNK, IMMÁR MILLIÓK HAJÁPOLÁSÁBAN VÁLT ALAPTERMÉKKÉ. AZ EGYSZERRE STYLING ÉS ÁPOLÓ CÉLOKRA IS HASZNÁLHATÓ DíJNYERTES ARGÁNOLAJ-INFUZÁLT FORMULA HOSSZAN TARTÓ SIMASÁGOT, BIZTOSíT, KÖNNYEN KEZELHETŐVÉ TESZI A HAJAT, FELGYORSíTJA A SZÁRíTÁSI IDŐT ÉS RAGYOGÁST BIZTOSíT.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj elsőként egyedi promóciós ajánlatainkról, szépségápolási trendekről, hírekről, szakmai programjainkról.